Om os hos Fuglsanggaard Festudlejning – professionel festudlejning. Jeg arbejder nu på 9. år med at levere borde, stole, service og bordpynt til barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost, reception og studenterfester. De 9 år har givet stor erfaring og meget høj kompetence inden for mit fag. Jeg elsker dialogen med mine kunder, hvor jeg kan være med til at skabe den fest, som de ønsker at holde for familie og venner.

På Fuglsanggaard har det altid været god skik at hygge om sine gæster med dejlig mad og flot dækkede borde til højtider og mærkedage. En passion for borddækning var startskuddet til opstart af virksomhed med festudlejning i efteråret 2011. Ideen til start af Festudlejning stammer fra “Butik Borgen” i Randers, som jeg startede i 1993 og sidenhen solgte videre i 1998 til nuværende butik; Askepot & Brugskunsten. I butikken havde jeg bl.a. udlejning af stofduge og servietter samt salg af special lys og servietter. Og det kombineret med mange års tjenererfaring fra “Amstrupgård” i Ulstrup, drevet af mine forældre som selskabsforretning, så synes jeg at lysten til etablere egen virksomhed var til stede.  Da jeg fik muligheden og pladsen til alle de mange stole, borde, tallerkener, vinglas her på Hæstvej v. Trige, var jeg ikke i tvivl om at det var det, jeg skulle. Her var der plads og luft til alle mine ideer.

Den bæredygtige tankegang

Som udgangspunkt har jeg altid gerne villet handle lokalt, så jeg kender mine leverandører. Og ved hvad de står for. Det gør sig især gældende for min største leverandør, nemlig mit vaskeri. De leverer hver uge året rundt rene duge og servietter, som jeg pakker til mine kunder. Og jeg er glad og stolt af at være kunde hos et vaskeri, der går foran i branchen med at vaske alle deres tekstiler på den mest skånsomme måde i forhold til miljøet. Alle deres vaskemidler er svanemærkede og de arbejder hver dag for at nedbringe deres vandforbrug. Og samtidig sætter de mange nye projekter i gang med bl.a. genanvendelse af nedslidte tekstiler. Sidste tiltag er ”recycled” stofservietter” som jeg naturligvis også udlejer til mine kunder.

 

I starten af 2020 valgte jeg at skifte alle mine stearinlys ud med økologiske svanemærkede lys. Allerede nu er sortimentet udvidet til hele 15 skønne farver. Udover duge, servietter og bordpynt har jeg et stort udvalg af service i en rigtig god kvalitet. At leje service er i sig selv bæredygtigt, fremfor at købe nyt porcelæn, som du måske aldrig bruger mere. Og når du lejer et champagneglas til 3 kr. får du et krystalglas, som hvis du holdt festen på den flotteste restaurant. 

Virksomhed

Fuglsanggaard Festudlejning

Produkter

Festudlejning

Find Fuglsanggaard på messen

På standen ved indgangen

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Vi har lukket vores showroom og startet vores online forretning på Facebook og Instagram.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​