Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus i vores showroom. Teamet bag Preloved laver også events, så vi håber du vil følge med her på vores side og på vores Facebook og Instagram.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

preloveddresses.dk@gmail.com

Åbningstider op til jul:

Mandag d. 16/12 kl 10-14

Torsdag d. 19/12 kl 14-18 

Fredag d. 20/12 kl 10-14

Vi er tilbage i 2020 - følg med!

Du kan besøge os i vores showroom fra 2020 hver søndag i vores åbnignstid:

Søndage kl 11-15

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Frederiks Allé 57

Aarhus C, Denmark

CVR: DK40844236​

Hvordan foregår vores fittings?

Personlig fitting

Når du kommer ind til en personlig fitting hos Preloved sætter vi dig i centrum. Vi har kun én fitting af gangen og vi giver vores tid til dig. Her er plads til at du tager mor og veninder med - men vi vejleder dig til at tage maksimum 4 personer med, således du får den bedste oplevelse og mindst forvirring opstår omkring din store beslutning.

 

For 50 kr. serverer vi et glas bobler og sødt til dig og dine veninder. 

Du bliver spurgt ind til dine forestillinger omkring kjolen og vi høre dit budget, før vi begynder at finde kjoler frem til dig.

I prøverummet hjælper vi dig i kjolen, mens dine gæster spændt venter.

Vi lytter til dine ønsker og snakker om mulighederne for redesigne og tilpasse kjolen i samarbejde med vores skrædder.

Privat fitting

Unikt hos Preloved tager vi også ud til private fittings. 

Kan du samle minimum 6 veninder og sørger for at der er ro omkring vores fitting kommer vi ud med et udvalg af kjoler som passer dig og din pris. Vi sætter 2 timer af til vores fitting og skaber en mulighed for en personlig oplevelse hjemme hos dig. Sæt gerne stemningen med den rigtige musik og stearinlys for at du får de rigtige rammer. 

Når du vælger din kjole

Når du bestemmer dig for en kjole og venter på næste fitting med vores skrædder, skriver du under på vores kontrakt, hvor du betaler 1/3-del af prisen for kjolen. Resten betales når du får kjolen med hjem. Springer du fra er der ikke mulighed for tilbagebetaling af første betaling. Du kan vente med at betale til du får kjolen med, men i dette tilfælde kan vi ikke lægge kjolen fra til dig. 

Det er også muligt af få kjolen med med det samme, hvis anden fitting ikke ønskes. 

Book en fitting