Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus i vores showroom og åbner snart online forretning på Facebook og Instagram. Teamet bag Preloved laver også events, så vi håber du vil følge med her på vores side og på vores Facebook og Instagram.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

preloveddresses.dk@gmail.com

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Mød os til vores loppebazar den 2-3 maj kl. 11-15.

Vi har lukket vores showroom og startet vores online forretning på Facebook og Instagram.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Frederiks Allé 57

Aarhus C, Denmark

CVR: DK40844236​

Hvordan foregår vores fittings?

Personlig fitting

Når du kommer ind til en personlig fitting hos Preloved sætter vi dig i centrum. Vi har kun én fitting af gangen og vi giver vores tid til dig. Her er plads til at du tager mor og veninder med - men vi vejleder dig til at tage maksimum 4 personer med, således du får den bedste oplevelse og mindst forvirring opstår omkring din store beslutning.

 

For 50 kr. serverer vi et glas bobler og sødt til dig og dine veninder. 

Du bliver spurgt ind til dine forestillinger omkring kjolen og vi høre dit budget, før vi begynder at finde kjoler frem til dig.

I prøverummet hjælper vi dig i kjolen, mens dine gæster spændt venter.

Vi lytter til dine ønsker og snakker om mulighederne for redesigne og tilpasse kjolen i samarbejde med vores skrædder.

Privat fitting

Unikt hos Preloved tager vi også ud til private fittings. 

Kan du samle minimum 6 veninder og sørger for at der er ro omkring vores fitting kommer vi ud med et udvalg af kjoler som passer dig og din pris. Vi sætter 2 timer af til vores fitting og skaber en mulighed for en personlig oplevelse hjemme hos dig. Sæt gerne stemningen med den rigtige musik og stearinlys for at du får de rigtige rammer. 

Når du vælger din kjole

Når du har bestemt dig for en kjole og venter på næste fitting med vores skrædder, så lægger vi kjolen til side til dig. Efter fittingen med skrædderen skal kjolen betales inden skrædderen begynder at tilpasse den. Kjolerne er taget i kommission og kan derfor ikke returneres eller fortrydes efter der er påbegyndt tilpasning.

Det er også muligt af få kjolen med med det samme, hvis anden fitting ikke ønskes. 

OBS: Alle varer i butikken bliver solgt som beset.
Vi tilbyder desværre ikke at bytte købte varer. Vi tilbyder ikke pengene retur eller tilgodebevis. Der ydes ingen garanti.

Book en prøvning