Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus i vores showroom. Teamet bag Preloved laver også events, så vi håber du vil følge med her på vores side og på vores Facebook og Instagram.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

preloveddresses.dk@gmail.com

Åbningstider op til jul:

Mandag d. 16/12 kl 10-14

Torsdag d. 19/12 kl 14-18 

Fredag d. 20/12 kl 10-14

Vi er tilbage i 2020 - følg med!

Du kan besøge os i vores showroom fra 2020 hver søndag i vores åbnignstid:

Søndage kl 11-15

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Frederiks Allé 57

Aarhus C, Denmark

CVR: DK40844236​

Preloved ønsker at give nyt liv til alle smukke secondhand kjoler. Det gælder alt fra de støvede gamle, umoderne galla- og brudekjoler til de spritnye designer kjoler som kun lige har set dagens lys. Preloved vil give alle en mulighed for at give dig en ægte oplevelse, uden at du behøver at gældsætte sig.  

Vi vægter bæredygtighed og miljø højt og vi vil derfor sætte lys over brude- og gallakjoler, som kun er brugt én gang.​

Preloved hjælper både kommende brude og gæster til formelle lejligheder, som gerne vil være mere bæredygtige i sit valg om køb og salg af kjoler. 

Lad festen begynde! 

En af højdepunkterne i forberedelserne til en stor dag er valget af din kjole!

Preloved gør altid dette til en oplevelse.

Vi er glade for at kunne lade dig overraske med vores smukke samlig af secondhandkjoler som nye og tilbehør. Når du booker en tid byder vi på et glas bobler.

Book en fitting, så har vi tiden og opmærksomheden på dig​!

Vi ses snart!

Kærlig hilsen Preloved

Her på siden kan du finde vores udvalg af galla- og brudekjoler, informationer omkring salg af din kjole, læse om vores spændende events og booke tid til en fitting.

Kjoler under 5000 kroner?

Hos Preloved kan du finde kjolen til dit budget på 5000 kr. Vi har et større udvalg af smukke secondhand kjoler, som giver dig budget til at få tilpasset den hos vores skrædder. Vores kjoler er unikke og har alle en speciel historie. Konceptet eksklusivt, så en kjole til den pris ikke er til at modstå. 

Følg med på Preloved' Blog

Anbefalinger

Legater

Preloved har den 14 juni modtaget et microlegat fra Fonden for Entreprenørskab. Legatet på 25.000 kr. skal virksomhedsprojektet bruge til at viderudvikle og skabe opmærksomhed omkring brandet. 

Evalueringskomitéen sagde:

”I rammer et marked som er voksende i forhold til bæredygtighed og har allerede udviklet en flot hjemmeside. I vil med fordel kunne arbejde sammen med en designer på sigt, som kan hjælpe med at gendesigne og omsy kjoler. Vi ser også en mulighed i at videreudvikle til konfirmationskjoler senere. I skal arbejde meget på branding og markedsføring af virksomheden og derfor er det vigtigt at samarbejde med de rigtige mennesker i branchen for at få det ønsket brand.”

Teamet bag Preloved er taknemmelige og stolte.

- Anne Katrine & Nanna