Centralværkstedet - Livets mærekdage i smukke rammer

Centralværkstedet og Smedien er ikke som andre festlokaler. Stedets rustikke indretning og historie vil skabe en kontrast og en kant til dine velklædte gæster, som du næppe finder andre steder. Gennem tiden har vi huset alt, hvad fest- og selskabspaletten har at byde på, og vi glæder os til at gøre din aften uforglemmelig. 

Jernbaneværkstedet holdt togdriften kørende, nu holder det natten ung

I DBS’ store, gamle værkstedslokaler fusionerer råt og urbant med moderne og charmerende. Midt i centrum af byen, et stenkast fra Aarhus Banegård, finder du Centralværkstedet og Smedien, der har huset mange uforglemmelige bryllupper, firmafester, konferencer og meget andet.

Tilpas brylluppet med de fleksible muligheder

Med stedets fleksible indretningsmuligheder er der plads til at lave et anderledes og indbydende set-up. Både hvad angår velkomst, middag og bar. I gården har vi bl.a. mulighed for at arrangere streetfood og grill. Uanset hvilken type forplejning, du ønsker til dit arrangement, står vores professionelle køkken klar til at levere det. 

 

Den bæredygtige tankegang 

Centralværkstedet hører under Comwell koncernens vinger og er derfor det oplagte venue til en bryllupsmesse med et grønnere fokus. Hos Comwell drages der omsorg for mennesker og miljø. Vi ønsker at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for vores gæster.

Derfor er bæredygtighed et vigtigt omdrejningspunkt i Comwells forretning. Der tænkes bæredygtighed på tværs af alle vores hoteller og områder.

- Der tages ansvar for vores ressourceforbrug, herunder minimerer mad -og ressourcespild og genanvender så meget vi kan.

- Der tages ansvar for at skabe balance og der tage hensyn til både mennesker og miljø hver eneste dag på vores hoteller.

- Der tages ansvar for vores kompetencer og vores omstillingsparathed uden at gå på kompromis med den gode serviceoplevelse.

For 2. år i træk modtog Comwell i 2020 prisen for "Danmarks mest bæredygtige hotelkæde" i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards. 

Virksomhed

Centralværkstedet

Produkter

Bryllups- og selskabsvenue

Find Fuglsanggaard på messen

Ved indgangen ved baren

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Vi har lukket vores showroom og startet vores online forretning på Facebook og Instagram.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​