Bekvemmelig som Cévie

Visionen bag Cévie er ikke at erstatte flasken, men at gøre det muligt at nyde en lækker rosé i alle situationer – også situationer hvor flasken ikke er bekvemmelig.
Dåsen er perfekt til udflugter, strandture, cykelture, i sommerhuset og mange andre bekvemmelige øjeblikke, der fortjener en boblende rosé.
Derudover er den optimal, når en hel flaske er for meget at åbne. Hvis nu man er den eneste i selskabet, som ønsker at nyde rosé eller blot skal have et enkelt glas på terrassen onsdag aften.
Dåsen er oplagt til udendørs arrangementer for at gøre det hele lidt lettere.
Alle vores dåser kan stables. Dette udgør en maksimal udnyttelse af opbevaringen både i tasken som i køleskabet.
Cévie er en ’letvægter’ når det kommer til bekvemmelighed, men en ´sværvægter´ når det kommer til smag. Lille dåse, stor smag!

Vision

I Cévie er vores mål at blive det førende brand for vin på dåse, hvor kultur, fællesskab og oplevelser er et hovedfokus. Vi vil skabe en organisation der er så stor og eftertragtet pga. det brand, som er hos vores modtagere og forbrugere. For os er det vigtigt at der ikke er lang snor mellem vores forbrugere og organisationen. Vores organisation og brand stræber sig efter være forbrugernes foretrukne, og vi vil skabe en god portefølje af glade samarbejdsaftaler, hvor man som to virksomheder kan se tilbage på sjove og oplevelsesrige partnerskaber, der giver begge parter et sund og godt afkast.

Om Cévie

Virksomheden Cévie blev stiftet tilbage i 2019. På daværende tidspunkt arbejdede Alexander og Line sammen på et PR-hold, hvor de snakkede godt sammen og stiftede bekendtskab. Her valgte Line at præsentere for sin ide omkring fænomenet “vin på dåse”. Alexander var solgt fra start af. Derfor mødtes de to og snakkede videre om det. Da Alexander allerede havde et kendskab til, hvordan man starter et selskab op, satte de sig sammen for at undersøge tingene nærmere. Efter det tog det fart og det ene tog det andet med og virksomheden, Cévie, blev stiftet den 1. april 2020.

I team Cévie motiver alle partnere hinanden med tillid, styrke, fællesskab og at være der for hinanden i medgang og modgang. Vi hjælper hinanden og tror på hinanden. I team Cévie vil vi hinanden det bedste og vores mennesker omkring os.

Den bæredygtige tankegang

Vores aluminiumsdåser er 100% genanvendelige, og de kan genbruges uendeligt uden tab af kvalitet. 10 brugte dåser kan nemlig blive til 10 nye.
vores alkoholprocent er over 10% må der ikke være pant ifølge loven, men dåserne er stadig bæredygtige fremfor flasker, så fortvivl ej!
De kan stadig afleveres i flaskeautomaten, så de ender det helt rigtige sted, alt du skal gøre, er at pille den fine emballage af.
I forhold til glasflasken er aluminium en af de materialer, som hurtigst kan genbruges. Dåserne indeholder derfor mere genanvendeligt indhold end eksempelvis glas.
Aluminium er nemlig den mest genanvendelig type indpakning i verden.
Cévie er op til 40% mere effektive end glasflasker og op til 20% mere effektive end plastflakser, når det kommer til at skulle reducere CO2 udslip under transport.
Vores ekstremt lette aluminiumsdåser er nemlig hovedfaktoren, da der kan være 4 gange flere dåser end glasflasker, når de sendes afsted.
Tænk over det; 4 gange flere dåser.  Det vil altså sige at de optager mindre plads i dit køleskab, og de er bedre for din køler, da de er lette og kompakte samtidigt med at dåserne bliver hurtigere kolde

Virksomhed

Cévie

Produkter

Rosé på dåse

Find Fuglsanggaard på messen

På standen ved scenen og på scenen

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Vi har lukket vores showroom og startet vores online forretning på Facebook og Instagram.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​