Dresses for special occasions

De fleste af vores kjoler er secondhand kjoler med en personlig historie. 

Preloved byder på alt fra skræddersyet kjoler, kjoler fra Asos, Lilly, Enzoani, Flauta, Ivan Grundahl, Justin Alexander, Journey, Lilly, Lucca, Madeline Gardner, Marianne Carøe, Pierre Cardin, Pronovias, Rikke Grudnitz og White One.
 

Det er sjældent, at en brud passer perfekt til hendes drømmekjole. Derfor samarbejder vi også med skræddere, så vi kan sikre os at din drømmekjole kan passe perfekt inden du bestemmer dig.
 

Vi får hele tiden nye smukke kjoler på vores shop, så følg med på Preloved platforme løbende.

På vores Facebook shop, vil du kunne se et udvalg af smukke brudekjoler.

Hvis nogen af kjolerne skulle fange din interesse, så tøv ikke med at kontakte os, så aftaler vi en tid og giver dig informationerne om kjolen.

 

Send en mail til info@preloveddresses.dk med dine kontaktinformationer eller brug vores kontaktformular.

Når du finder din kjole:

Preloved formidler kontakten mellem sælger og køber. Vi samler et stort udvalg af secondhand brudekjoler for nemt og enkelt at for et overblik.

 

Preloved vælger sælgernes kjoler med omhug.

 

Vi vidergiver kontaktinformationerne til sælgeren og står til rådighed med skrædder i Aarhus omegn, når du skal have tilpasset kjolen og har brug for vejledning.

 

Preloved laver også skræddersyet prøvninger i Aarhus omegn, som privat prøvning hos dig eller hjemme hos Preloved. Vi har kun mulighed for at samle de kjoler som er i Aarhus, da kjolerne befinder sig hos deres ejere.

 

Preloveds events er en anden god mulighed for at se og prøve et stort udvalg af kjoler samlet på ét sted og med vejledning fra vores skrædder.

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram - kontakt os og book tid til en prøvning her. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Der skal bookes tid til prøvninger.
Kontakt os her.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​