Om Preloved

Om Preloved

Vi hjælper både kommende brude og gæster til formelle lejligheder, som gerne vil være mere bæredygtige i sit valg om køb og salg af brude- og gallakjoler. ​

Vi samler udvalget af secondhand kjoler i et koncept, som giver køberen mulighed for at skabe sin egen unikke og miljørigtige kjole til en stor dag.​

 

Idéen bag konceptet handler om at skabe muligheden, for at designe sin egen unikke brude- og gallakjole, med udgangspunkt i en allerede eksisterende kjole.

Derfor har Preloved tilknyttet sin egen skrædder og laver personlige fittings.

Vi videresælger også brugte kjoler, så de kan komme på nye eventyr. 

Skal du finde din brudekjole? Se et udpluk her.

Skal du finde din selskabskjole? Se et udpluk her.

Vil du gerne sælge din kjole gennem os? Læs med her.

Når du finder din kjole:

Preloved formidler kontakten mellem sælger og køber. Vi samler et stort udvalg af secondhand brudekjoler for nemt og enkelt at for et overblik.

 

Preloved vælger sælgernes kjoler med omhug.

 

Vi vidergiver kontaktinformationerne til sælgeren og står til rådighed med skrædder i Aarhus omegn, når du skal have tilpasset kjolen og har brug for vejledning.

 

Preloved laver også skræddersyet prøvninger i Aarhus omegn, som privat prøvning hos dig eller hjemme hos Preloved. Vi har kun mulighed for at samle de kjoler som er i Aarhus, da kjolerne befinder sig hos deres ejere.

 

Preloveds events er en anden god mulighed for at se og prøve et stort udvalg af kjoler samlet på ét sted og med vejledning fra vores skrædder.

Om Preloved
Foto credit: @siggavastories 

Preloved's mål

Vi sætter bæredygtighed på dagsordenen ved at mindske den moderne bruds carbon footprint - en brudekjole af gangen.​ Preloveds mission er at udbrede konceptet bag secondhandkjoler i en verden hvor miljø og bæredygtig omtanke bør være i fokus.

Microlegat

Den 14 juni modtog Preloved microlegat fra Fonden for Entreprenørskab. Legatet på 25.000 kr. har virksomheden brugt til at viderudvikle og skabe opmærksomhed omkring brandet. 

Evalueringskomitéen sagde:

”I rammer et marked som er voksende i forhold til bæredygtighed og har allerede udviklet en flot hjemmeside. I vil med fordel kunne arbejde sammen med en designer på sigt, som kan hjælpe med at gendesigne og omsy kjoler. Vi ser også en mulighed i at videreudvikle til konfirmationskjoler senere. I skal arbejde meget på branding og markedsføring af virksomheden og derfor er det vigtigt at samarbejde med de rigtige mennesker i branchen for at få det ønsket brand.”

ffe-logo.png
mikrolegat.png