Bruid & Bubbels brudebutik

Opdateret: 27. maj 2019Preloved har været på besøg hos Bruid & Bubbles i deres smukke brudebutik i Leeuwarden for at få inspiration blandt kjoler, indretning af butik og fra Fransien og Grietjes erfaringer.

Vi fik lov at interviewe dem i deres fine indrettet café i butikken og tage en masse billeder.


Fransien og Grietje har masser af erfaring og passion inden for bryllupsverdenen. Det har været en fornøjelse af komme ind i deres butik og vi kan hos Preloved mærke, hvilken opmærksomhed vi ønsker at vores kunder i vores showroom.


Vi fik en snak om secondhand kjoler som er et helt unikt og og voksende marked! De har selv erfaring indenfor den del og desuden som retailer og skrædder. Preloved blev inspireret af deres indretning, som gav den helt unikke brudeoplevelse, den gode service og vigtigheden i have en skrædder tilknyttet, så den kommende brud kan få tilpasset kjolen perfekt til hende.


Fransien og Grietje har ledt Preloved videre til Mims Mooiste, en unik butik i Zwolle i Holland, med de smukkeste vintageskatte af kjoler. Den har vi selvfølgelig også besøgt.13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle