Bryllupsfest Aarhus Festuge 2019

Efter en veloverstået festuge i bæredygtighedens og kærelighedens tegn vil vi gerne dele nogle glimt fra vores fest.


Vi blev både en del af consciousfashionweek og holdte vores egen bryllupsfest i festugen - vi mødte herigennem både en masse spændende mennesker, og fik meget positiv- og konstruktiv respons.


Vores egen bryllupsfotograf Signe Ungermand var en del af vores bryllupsmarch, da vi gik gennem Aarhus fra DOKK1 til vores showroom på Frederiks Allé. Anne Katrine var på bryllups-ladcyklen, og ti fantastiske brude i hvide kjoler dansede rundt til musikken. I vores showroom holde vi efterfølgende fest med bobler til gæster og kunder, live musik og samarbejdspartnere.


Hvorfor laver Preloved disse events?

I et forsøg på at skabe bevidsthed omkring et velovervejet valg til en af livet største begivenheder, forsøger vi hos Preloved, at skille os ud ved at lave fester og events som appelerer til vores kunder. Vi sætter fokus på bruden ved at inddrage flere samarbejdspartnere som kan give merværdi.


Søger du en bryllupsfotograf, frisør eller kosmetolog, unikke bryllupsinvitationer og bordkort, søde bryllupsmalebøger til børnene under brylluppet - eller er du for den sags skyld på udkig efter et bryllupsvenue - vil vi hos Preloved gerne henvise til dem.


Vil du se nogle af de mange billeder som er blevet taget fra festen så tag endelig et kig her. Måske kan billederne være med til at inspirere dig, eller give dig et billede af hvor fine nogle secondhand kjoler Preloved har.

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle