Dorthe: Mit bryllup var magisk og inspireret af kærligheden...

Opdateret: 27. sept. 2020


Jeg blev gift med Michael i haven på Comwell Borupgaard under en næsten 100 år gammel eg. Jeg drømte om at vores bryllup skulle være en fest og fyldt med glæde.

Jeg fik min elskedes Ja, og det var meget bedre en vi havde forstilt os!

Vi var 45 personer, blandet familie, venner og arbejdskollegaer. Det bedste ved dagen var alt. At vi fik lov til at holde vores drømmebryllup under bar himmel, vejret var fantastisk og gæsterne var glade. Hele dagen var bare en lang fest.

Nu har vi været sammen i 10 år.

Vi gik i gang med vores planlægning af vores bryllup i juni 2018. Jeg husker at vi talte meget om, hvad der var vigtigt for os hver især, og sikrede at vi begge var dybt involveret i at forme vores store dag lige til det som vi begge drømte om. Kjolen købte jeg 1 år før vores bryllup og var helt fantastisk.

Et af vores minder er følelsen når jeg går ned til min kommende mand, forløsningen af noget vi har set frem til så længe.

Hvis jeg skulle planlægge vores bryllup igen ville jeg ikke gøre noget anderledes.

“Da han friede tænkte jeg, endelig !

Nu når jeg tænker tilbage er jeg så taknemmelig for at vi valgte at lave vores bryllup til et weekend arrangement. På den måde fik vi nydt af følelsen og vores gæster meget mere.

66 visninger1 kommentar

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram - kontakt os og book tid til en prøvning her. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Der skal bookes tid til prøvninger.
Kontakt os her.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​