Photoshoot med Preloved

Opdateret: 9. maj 2019Noget af det vi hygger os aller mest med hos Preloved, er når vi får muligheden for at tage billeder til jer derude af de aller mest fantastiske kjoler.


Og vi håber I kan lide dem!


Vi får mange kjoler ind for tiden netop for at tilbyde dig som kommende brud eller kunde et stort udvalg.


Anne Katrine er som oftes vores model hos Preloved mens Nanna er fotograf. De næste par gange kommer vi også til at leje med nye modeller. Det glæder vi os til!


Det er vigtig for os at præsenter kjolerne flot og have billeder vi kan vise jer på vores sociale medier Facebook og Instagram.


Vi arbejder hele tiden på at forbedre os og vi glæder os til en sommer, hvor vi kan arbejde fuldtid for at give Preloveds kunder den bedste oplevelse i vores showroom. På Frederiks Allé 57 i Aarhus kan du snart komme forbi og se vores unikke udvalg af kjoler.


Vi tager gerne imod ris, ros og råd. Så skriv gerne på vores mail preloveddresses.dk@gmail.com.24 visninger0 kommentarer

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram - kontakt os og book tid til en prøvning her. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Der skal bookes tid til prøvninger.
Kontakt os her.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​