Leyla: Mit bryllup var helt igennem fantastisk

Opdateret: 23. sep. 2019Mit bryllup var helt igennem fantastisk...

Jeg blev gift med min eneste ene Jason, 20 juli 2019. Vi blev viet på Københavns rådhus og der var så smukt.

Jeg drømte om et lille privat bryllup med dem der betyder mest... Det hele blev dog bedre end forventet, da både vejret var lækkert og der var en masse små indslag fra vores gæster, som vi ikke vidste på forhånd.

Min største drøm var at kunne danse med min far, men han var desværre blevet syg med lungekræft, så han kunne ikke deltage og var under behandling... Vi vidste ikke han var syg før brylluppet var planlagt, men min dejligste storebror og svigerfar tog far-datter dansen med mig og det bragte mange tåre frem.

Festen blev holdt i svigerfamiliens have med et telt og 50 gæster. Der var 2 tjenere og 2 der stod for grillen... Det bedste ved dagen var helt sikkert at få manden i mit liv, men også at se hvordan begge vores familier smeltede ind i én.

Vi har idag været sammen i 2 år og snart gift i 2 måneder.

Da min mand friede gik jeg straks igang med planlægning og vi var klar efter 2 måneder med hans søster kæmpe store hjælp. Uden hende havde vi ikke klaret det! Jeg husker at det hele føles som en drøm under planlægningen. Jeg kunne ikke forstå, at jeg snart skulle giftes!

Min kjole betød en del, da jeg ikke havde haft kjole på siden jeg var lille. - Dengang blev jeg tvunget i kjoler af mine forældre. Så denne ene dag, hvor jeg skulle have kjole på, betød den rigtig meget!

En af vores minder er da min mands fætter så mig... Han græd som aldrig før og kiggede på mig og sagde: Det her er alt stressen værd, se dig lige nu! - Det er noget vi begge husker, da han normalt ikke er så sentimental.

Jeg ville ikke gøre noget anderledes, hvis jeg havde muligheden!

Da han friede var jeg igang med en hovedrengøring af vores hjem, og han spurgte om jeg havde 2 min, og gik på knæ midt i alt rodet.... "- Men det er fordi han kender mig så godt og vidste jeg ville blive akavet, hvis det havde været blandt mennesker."

Når jeg tænker tilbage på dagen, sætter jeg meget stor pris på min svigerinde, da hun gjorde det meget nemt for os. Vi skrev hvad vi ønskede, og hun fik det gjort til virkelighed... Hun stod for alt, som indkøb, pynt af telt og osv...

215 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle