Line: Mit bryllup var alt, hvad vi drømte om...
Jeg blev gift med Tommi d. 24. august 2019. Vi blev gift i Skt. Ibs Kirke på Bornholm, og vi holdte festen på Halleklippen.


Jeg drømte om en fantastisk dag, hvor min kæreste og jeg skulle feste sammen med vores nærmeste familie og venner.


Vi fik en helt uforglemmelig dag med solskin, tårer, latter, lækker mad, masser af vin, sange og dans. Vi var 56 personer til festen. Vores søn på 1,5 år blev hentet af en barnepige inden middagen.


Det bedste ved dagen var vielsen i kirken. Turen derud i bilen med mine to store børn var spændende og helt speciel.


Nu har vi været sammen i omtrent 4 år, jeg har mine to store børn fra et tidligere forhold, og sammen har Tommi og jeg en dreng fra januar 2018.


Vi gik i gang med planlægningen af vores bryllup næsten 2 år, før vi blev gift. Jeg husker, at det var vildt hyggeligt at planlægge brylluppet, og jeg lyttede meget intenst til podcasten your We Do Crew, der havde gode tips og tricks til det hele.


Kjolen betød sindssygt meget. Jeg var sengeliggende med voldsom bækkenløsning fra 16. graviditetsuge med Silas, og jeg har trænet hver dag siden fødslen for at være i stand til at kunne gå, sidde, stå og danse uden stærke smerter. Så jeg endte med en smuk, enkel og lang kjole med smuk ryg og slæb til kirken, og så skiftede jeg til en kort, tylkjole lige inden brudevalsen, og den dansede jeg i, indtil solen stod op.


Et af vores minder er vores skønne, sjove og fantastiske venner, den fabelagtige bartender, DJ'ens musik, den gode mad, det vidunderlige solskinsvejr, den sang, min mand havde skrevet til mig og sang til festen og solopgangen søndag morgen.

Jeg tænker også på, hvor skøn morgenen og formiddagen på bryllupsdagen var. Det var en helt særlig oplevelse at blive nusset om, få sat hår, lagt makeup og blive hjulpet i kjolen. Hvis jeg skulle planlægge vores bryllup igen sammen med min mand, ville jeg ikke gøre noget anderledes. Jo, måske nyde det lidt mere...


Da Tommi friede til mig, lå jeg i sengen og var højgravid og ulykkelig over, at graviditeten var så elendig. Nu, når jeg tænker tilbage, er jeg taknemmelig for mine brudepiger, og at vores venner hjalp os så meget med at stable bryllupsfesten på benene og var med til, det blev en af de bedste dage i vores liv.Note: Justine Høgh fra @destinationlove.dk var vores fotograf.

160 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle