Mim's Mooiste


Mim's Mooiste giver dig en kjole med en unik historie.

Lige noget vi er helt vilde med hos Preloved!


Miriam er iværksætter og har denne helt særlige butik i Zwolle. At sy kjoler er en passion fra barnsben, hun er uddannet i i produktionsdesign på et kunstakademi og fået opmærksomhed fra store modemagasiner. Mim's Mooiste er blevet en susses og en vintage butik med brudekjoler som går godt.


At besøge og se butikken Mim's Mooiste med vintage- og secondhandkjoler har været en oplevelse for Preloved.

Det er en af vores helt store drømme at sprede ideen om at give en secondhandkjole nyt liv og glæde nye kommende brude. Vi håber og tror på at secondhandkjolerne kan blive en endnu større trend. Derfor vil Preloved hjælpe med at samle kjolerne for at gøre det nemmere for den kommende brud, og for at give hende en unik oplevelse i vores showroom gennem vores fittings.


At dele kærlighed, en bæredygtig tanke og tilbyde kjoler til en mere overkommelig pris og ikke gå på kompromis med oplevelsen er noget vi, ligesom Mim's Mooiste, gerne vil trække på.16 visninger0 kommentarer

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram - kontakt os og book tid til en prøvning her. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Der skal bookes tid til prøvninger.
Kontakt os her.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​