Pop-up event i brudens tegn


Frederiks Allé 57, Aarhus C.


Søndag d. 20/01.19 kl. 11 åbnede vi til vores første pop-up event med Preloved.


Vi har arbejdet på konceptet bag Preloved og den 20 januar 2019 blev det for første gang testet af.

Det var en helt fantastisk dag med masser af besøgende og mange kommende brude som prøve kjoler. Vi var klar med cava og petit four til vores kunder og gæster.


Vi er taknemmelige for alle som hjalp støttede op og om dagen. Vi glæder os til at arbejde videre med konceptet i fremtiden!


Vi har efter vores event fået solgt vores første kjole, hvilket vi er meget glade for. Den kommende brud ville redesigne kjolen, således den bliver ligesom hun drømmer om.Preloved har siden arbejdet med at præsentere vores kjoler gennem vores viderudvikling af hjemmeside og sociale medier.


Vi er nu glade over at kunne meddele, at vi har fået mulighed for at åbne med faste åbningstider gennem showroom på Frederiks Allé 57 Aarhus C. Vi kommer med mange flere kjoler dennegang.


Showroomet er midlertidig, og vi arbejder derfor fremadretter på Preloveds location.

13 visninger0 kommentarer

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram - kontakt os og book tid til en prøvning her. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Der skal bookes tid til prøvninger.
Kontakt os her.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​