Preloveds showroom er nu åbent!

I går åbnede Preloveds showroom på Frederiks Alle 57 i Aarhus. Showroomet vil være åben hele sommeren og forhåbentlig endnu længere.

Vi er startet praktik i vores egen virksomhed, Preloved - og i går var dagen hvor vi åbnede dørene til vores showroom. Det var her vi, i januar, også afholde vores lancering og første pop-up event.


Det var en stor dag for os og Preloved, da vi har arbejdet hårdt for at få showroom klar til vores kunder.
Vi får stadig flere kjoler ind løbende og de vil efterfølgende blive præsenteret på vores hjemmeside.


Anne Katrine vil den frem mod den 17 juni være i butikken minimum 2 eftermiddage om ugen, hvor der er mulighed for at se forbi for nysgerrige sjæle, kommende brude, gæster til bryllupper og festglade mennesker. Der vil være mulighed for at booke fittings hos os i vores showroom og online gennem mail. Under vores "private fittings" vil vi stå klar med bobler til dig og du er velkommen til at bringe familiemedlemer og venner. I kan læse mere om vores priser på private fittings på hjemmesiden.


Fra den 17 juni og frem vil vi have åbnet i vores showroom 4 eftermiddage om ugen. Vi vil desuden arbejde på at lave nogle anderledes events for jer.


Vi er spændte over at have åbnet vores showroom på Frederiks Alle 57 i Aarhus og vi ser frem til en forhåbentlig travl og sjov sommer i kærlighedens tegn!

143 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle