Preloveds showroom er nu åbent!

I går åbnede Preloveds showroom på Frederiks Alle 57 i Aarhus. Showroomet vil være åben hele sommeren og forhåbentlig endnu længere.

Vi er startet praktik i vores egen virksomhed, Preloved - og i går var dagen hvor vi åbnede dørene til vores showroom. Det var her vi, i januar, også afholde vores lancering og første pop-up event.


Det var en stor dag for os og Preloved, da vi har arbejdet hårdt for at få showroom klar til vores kunder.
Vi får stadig flere kjoler ind løbende og de vil efterfølgende blive præsenteret på vores hjemmeside.


Anne Katrine vil den frem mod den 17 juni være i butikken minimum 2 eftermiddage om ugen, hvor der er mulighed for at se forbi for nysgerrige sjæle, kommende brude, gæster til bryllupper og festglade mennesker. Der vil være mulighed for at booke fittings hos os i vores showroom og online gennem mail. Under vores "private fittings" vil vi stå klar med bobler til dig og du er velkommen til at bringe familiemedlemer og venner. I kan læse mere om vores priser på private fittings på hjemmesiden.


Fra den 17 juni og frem vil vi have åbnet i vores showroom 4 eftermiddage om ugen. Vi vil desuden arbejde på at lave nogle anderledes events for jer.


Vi er spændte over at have åbnet vores showroom på Frederiks Alle 57 i Aarhus og vi ser frem til en forhåbentlig travl og sjov sommer i kærlighedens tegn!

142 visninger0 kommentarer

Om os

Preloved er en platform som samler et stort udvalg af secondhand kjoler, og er til for både ejeren og køberen. Vi hører til i Aarhus og har vores online shop på Facebook og Instagram - kontakt os og book tid til en prøvning her. Teamet bag Preloved laver også events. Følg med her på vores side og på vores Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere.

Hvis du er nogle spørgsmål til os er du meget velkommen til at sende os en mail eller noget andet som du ønkser at dele med os. ​

Kontakt os her: 

Anne Katrine Grove: +45 22339571

Nanna Busk:               +45 26194452

info@preloveddresses.dk

Åbningstider:

Fin​d os på vores Facebook forrentning og Instagram, hvor vi har samlet alle vores kjoler.

Der skal bookes tid til prøvninger.
Kontakt os her.

Preloved I/S

www.preloveddresses.dk

Otte Ruds Gade 31B

8200 Aarhus N, Denmark

CVR: DK40844236​