Preloved team - Nanna hører Anne Katrine ...

7 spørgsmål til Anne Katrine om Preloved, kjoler, bryllup og bæredygtige valg.

I dette blogindlæg forsøger vi at komme lidt tættere på Preloved og teamet bag, så I som læser lærer os lidt at kende. Skriv gerne ind med flere spørgsmål!


Hvad er der sket hos Preloved de sidste uger siden vi åbnede dørende i vores showroom?

Det har været en spændende proces fra åbningen af showroomet. Selvom jeg har brugt meget tid lige op til åbningen på at gøre lokalet klar – så bliver man jo aldrig færdig. Det er spændende at man hver dag får nye idéer og så selv skal være den, som tager stillingen om det skal føres ud i virkeligheden. Vi får mange henvendelser på daglig basis, så det er dejligt at ens hårde arbejde bliver set.


Vi venter på den næste event fra Preloved, hvornår bliver det og hvad skal der ske?

Uh, ja det bliver spændene! Vi har to dage afsat allerede. Den 6. Juli og d. 7. Juli. Lørdag bliver en inspirationsaften, hvor vi laver et intimt modeshow med nogle forskellige styles så kan man blive inspireret til sin store dag. Eterfølgende vil der være mulighed for at snakke med arrangørerne og kigge rundt mens man nyder et glas bobler. Hvis man ønsker at deltage i arrangementet d. 6. Juli, så skal man huske at tilmelde sig ved at skrive til os.

Søndag d. 7. Juli er åbent hus i vores showroom. Så der er folk meget velkomne til at komme ned og kigge og tage en snak om jeres drømmekjole – og hvordan vi kan hjælpe!


Har du nogle ynglings kjoler i blandt i showroomet?

Man har jo altid nogle favoritter… men i forhold til hvad jeg troede jeg gerne ville have, når det engang bliver min tur, så har jeg rykket mig en del! Så man skal huske at have et åbent sind, når man skal prøve kjoler – Det er sjældent den man har udset sig, som man ender med at købe :-)


Hvordan udvælger Preloved sine kjoler?

I starten skrev vi rundt til de folk som havde kjoler tilslag. Men efterhånden som at vores budskab har bredt sig, så kontakter de fleste faktisk os.


Hvordan ser din drømme kjole ud og tænker du selv at vil vælge en secondhand kjole, når du skal giftes?

Når jeg skal giftes, så skal jeg have en secondhand kjole! Efter vi har startet konceptet, så har jeg set så mange smukke kjoler som kun bliver brugt én gang – hvilket jo er en skam! Jeg har ikke noget klart billede af hvordan den skal se ud, så længe jeg kan være mig selv når jeg har den på. Derfor synes jeg bestemt at det er vigtigere at det er en kjole jeg har det godt i, end at det er fra det rigtige mærke. Jeg har efterhånden prøvet en del kjoler (hehe, det er jo en del af jobbet), og har faktisk været ret overrasket over, hvilke jeg følte mig bedst tilpas i.

.. og så er der jo den fordel, at du får meget mere kjole for pengene!


Hvorfor synes du at Preloved's kunder skal overveje en secondhand kjole?

I skal helt klart vælge en secondhand kjole, fordi man får rigtig meget kjole for pengene. På den måde kan man bruge flere penge ved skrædderen og derved få redesignet den, til sin helt egen unikke kjole. På den måde, er du også sikker på at få en kjole som man har det godt i.

At det er godt for miljøet, er så en rigtig god fordel som kommer med på sidelinjen.


Er det som en pigedrøm der går i opfyldelse at arbejde med Preloved?

Prinsesse kjoler, kærlighedshistorier og smukke detaljer… Det må da være alle pigers drøm!

72 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle